«کار و تولید» ستون‌های پیشرفت کشورند

آیت‌الله فلاحتی در بازدید از مجتمع دخانیات گیلان:

«کار و تولید» ستون‌های پیشرفت کشورند

آیت الله فلاحتی، نماینده ولی فقیه در استان گیلان به مناسبت هفته کارگر، با حضور در جمع کارگران از بخش های مختلف مجتمع دخانیات گیلان بازدید کرد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل؛ آیت‌الله  فلاحتی، نماینده ولی فقیه در استان گیلان، یکشنبه 7 اردیبهشت ماه  از بخش‌های مختلف مجتمع دخانیات گیلان بازدید و از نزدیک با فعالیت این مجتمع آشنا شد.

وی در نشستی مشترک با مدیر و جمعی از کارکنان این مجتمع، ضمن تبریک هفته کار و کارگر و تقدیر از تلاش‌های جامعه کارگری، اظهار کرد: کار در مبانی اسلام و فرهنگ ایرانی از ارزش والایی برخوردار است و کارگران به عنوان ستون‌های اصلی جامعه در تمامی عرصه‌ها مورد تکریم و احترام هستند.

نماینده ولی فقیه در گیلان با قدردانی از فعالیت‌های مجتمع دخانیات استان،  گفت: در این مجتمع اقدامات پیچیده‌ای در حوزه‌های مختلف فنی، پشتیبانی و خطوط تولید انجام می‌شود که نشان‌دهنده عمق تلاش‌ها و مهارت بالای کارکنان این مجموعه است و این بیانگر این موضوع است که پشت تولید یک نخ سیگار داخلی، تلاش‌های گسترده و زحمات بی‌وقفه‌ای قرار دارد که شایسته تحسین است.

وی با تاکید بر سیاست‌های تولیدمحور رهبر معظم انقلاب، گفت: چندین سال است که رهبر معظم انقلاب اسلامی، محور سیاست‌های کلان کشور را بر تولید، اشتغال‌آفرینی و سرمایه‌گذاری داخلی دانسته که این موضوع اهمیت ویژه‌ای به حوزه تولید می‌بخشد.

نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه تمرکز اصلی ما باید بر افزایش تولید داخلی، کاهش وابستگی به واردات، توسعه صادرات و رونق کسب و کارهای ملی باشد، خاطرنشان کرد: ایران، کشوری متمدن و توانمند با پیشینه درخشان در نوآوری، خلاقیت و فرهنگ است و این ظرفیت باید در سطح جهانی بدرخشد.

 شهیار وهابی، مدیر مجتمع دخانیات گیلان نیز در این نشست ضمن تقدیر از زحمات کارگران، اظهار کرد: مجتمع دخانیات گیلان یکی از ۶ مجتمع تولیدی سیگار و عمل آوری توتون در سطح کشور است و سهم عمده‌ای از تولید داخلی، مشارکتی و عمل آوری را بر عهده دارد.

وی افزود: این مجتمع در حوزه‌های تولید، فرآوری و ترویج سطح زیر کشت در مقایسه با مدت مشابه سال قبل،  رشد قابل توجه‌ای داشته است ضمن اینکه تولید توتون در این مجتمع نیز در همین مدت حدود ۱۰۰ تن رشد داشته است.

گفتنی است، نماینده ولی فقیه در استان گیلان  از خطوط تولید، واحد‌های فرآوری، آزمایشگاه  نیز بازدید کرد و ضمن گفت‌وگو صمیمی با مدیران، مسئولان، کارگران و متخصصان، در جریان کار این مجتمع قرار گرفت.

آلبوم تصاویر